fbpx

Schuurmans v.o.f. is in de zomer van 1959 in Cromvoirt door Albert Schuurmans senior opgericht. Sinds de oprichting zijn we nu zestig jaar volop in bedrijf.

In de beginperiode hebben wij ons gericht op de agrarische sector waar de mechanisatie en modernisering tegelijk met de wederopbouw van Nederland op gang kwam. Ook Defensie, onderhoud gebouwen en installaties, was vanaf den beginne tot op heden een gewaardeerde opdrachtgever.

Sinds begin jaren 80 hebben wij ons meer gericht op de utiliteitsbouw. De meest uiteenlopende, veelal grote staalconstructies hebben wij op onze naam staan.

Na de eeuwwisseling is er sprake geweest van een meer innovatief karakter met betrekking tot onze werkzaamheden. Speciale constructies in binnen- en buitenland, voor Defensie, aannemers en de leisure-industrie; geen uitdaging gaan we uit de weg.

Zo zijn we ook trots op onze vele werken op de Nederlandse Antillen, maar vooral op Hospitaal Fundashon Mariadal, waar we bijna jaarlijks orkaanbestendige staalconstructies hebben gebouwd.

Met boerenverstand, no nonsense en dus de voeten vast aan de grond zijn wij met acht FTE’s dagelijks enthousiast en fanatiek doende onze opdrachtgevers met succes 100% tevreden te stellen.

Een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde door grote betrokkenheid en omdat werken met staal van generatie op generatie al bijna zestig jaar onze passie is.